Portfolio

Enkele waardevolle testimonials binnen mijn portfolio


Ik had er nog wel zo naar uit gekeken: lekker aan het werk te zijn, mensen die gewoon iets van je verwachten en op tijd je dingen af hebben.

Ik ben 58 en na zo’n anderhalf jaar op een laag pitje te hebben gefunctioneerd vanwege ziekte viel het werken mij af en toe zwaar. Ik merkte dat ik zuinig moest zijn met mijn energie, maar hoe doe je dat? Ik merkte dat ik zo af en toe toch dingen afsprak die ik gewoon vergat.

Ik had al eerder kennis gemaakt met Jessica, maar tot een afspraak was het nog niet gekomen. Maar nu belde ik haar. Samen hebben we achter mijn bureau gezeten, heel praktisch: hoe doe je dit, hoe doe je dat. Vuistregels. Heerlijk!

De tweede keer hebben we het vooral gehad over hoe ik mijn energie verdeel.

Nu pas, 3 weken later, merk ik dat het allemaal een resultaat begint te krijgen. Door goed bij mijzelf te rade te gaan ontdekte ik dat ik ‘s ochtends beter “hoofddingen” kan doen en ‘s middags gesprekken. Ik plan mijn dagen nu nu anders in en voel dat ik veel meer overzicht, energie en rust heb.

Jacqueline van Oosterhout – Re-integratie & verzuimbegeleiding
verzuimenreintegratie


Jessica is een coach die met je meedenkt en je echt op weg helpt middels handvatten. Ze is enthousiast, behulpzaam en gedreven. We hadden meteen een klik. Ze heeft me geholpen meer structuur en rust in mijn leven te krijgen. En te leven en schrijven vanuit mijn gevoel. Ik zou haar zeker aanbeveling.

Natasja Danser


Als net (her)startende ondernemer was ik op zoek naar een stuk eigenheid/authenticiteit in het ondernemen. Ik had veel gelezen en veel webinars gevolgd over marketing. Hierdoor ook vele tips en trucs toegepast. Juist daarom had ik het gevoeld dat ik een aap was die een truc moest leren. De truc voelde niet goed. Ik miste mijn eigen inbreng.

Via de ‘Werkmakers’ (net)werkochtenden ben ik in contact gekomen met Jessica Warsosemito van 123 Organizing. Zij is een business organizer en heeft oog voor wie ik ben. Ze voelt in welke behoefte ik heb en helpt mij nuanceren. Zij laat je je doelen helemaal voelen, zodat je er helemaal voor kan gaan. Om mijn bedrijf te laten groeien mag ik dus mijn eigen pad lopen. Met als resultaat dat ik op mijn manier klanten ga werven. Zoals livestream via Facebook, workshops en samenwerking met anderen zoeken. Het is een combinatie van zowel online, maar zeker ook veel offline doen. Mezelf laten zien, zodat men mijn bedrijf kan zien.

Ik zou Jessica absoluut aanbevelen. Ze overziet de problematiek. Weet prima een wezenlijk contact met je te maken, zodat ze met gemak  kan invoelen wat er nodig is. Daarbij het zakelijke niet uit het oog te verliezen.

Tamara van Gessel – Holistische huidcoach
tamaravangessel


Jessica is een heel inspirerend persoon! Ze heeft veel kennis en weet dat met aandacht voor de ander, op de juiste manier in te brengen. Ik vind het bijzonder hoe zij alle facetten van het leven omarmt & overziet en dit op een heel efficiënte manier weet toe te passen. Ze is een warm persoon en elke keer dat ik bij haar ben geweest, ga ik weg met concrete handvatten & nieuwe energie om deze in te zetten. Bedankt!

Tessa Mook – Yogadocente

Jessica is een oprecht, betrokken en warm persoon van wie ik heel goede tips heb gehad om slimmer, efficienter en doelgerichter te werken. Ze inspireert en faciliteert op een aandachtige en professionele manier en zet je aan het denken. Aanrader als je meer focus, rust en energie wilt ervaren in je werk- en privéleven!

Carina de Wilde – Loopbaan & systemisch coach
Vitamine Werk


Gratis Focus Sessie

Wil je meer over mij en mijn werkwijze weten? Of wil je meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend een GRATIS FOCUS SESSIE aan van een half uur. In dat half uur krijg je minimaal 3 gouden tips van mij en kijken we wat ik voor jou kan betekenen.