Work-Life Organizer

In 7 stappen met flow en plezier werken

De Work-Life Organizer is een notebook, agenda en planner in één. Daarnaast kun je van mij intensieve training & coaching krijgen.
De Work-Life Organizer helpt jou te focussen. Waardoor jij efficiënt je doelen realiseert, zowel privé en zakelijk.
Hierdoor bespaar je tijd!  Leer hoe jij in zeven stappen met meer flow en plezier kunt werken!

1. Leer groot te dromen en doelen te formuleren
2. Leer doelen concreet maken met een mindmap
3. Leer prioriteiten stellen; wat is urgent en wat is minder urgent?
4. Leer de kracht van dankbaarheid
5. Leer kritisch naar jezelf te kijken
6. Bekijk hoe je verder gaat na een maand
7. Leer doelen te schrappen en/of aan te scherpen

button download

 

Work-Life Organizer werkboek

button download


Waarom de Work-Life Organizer?

Al tijdens mijn jonge jaren schreef ik dagboeken, agenda’s en inspiratieschriftjes vol. Maar dé ultieme agenda of organizer had ik nog niet gevonden. De afgelopen jaren ben ik bewust en onbewust op zoek geweest naar dé organizer. Een praktische, inspirerende hulpmiddel waarin je je droom waarmaakt, behapbare doelen stelt én jezelf hieraan ook houdt. Want een plan is alleen succesvol als je het ook daadwerkelijk uitvoert en jij jezelf hieraan committeert. Deze gedachten heb ik in een vorm kunnen gieten en hierdoor bewustwording en inzicht gecreëerd.

Met de Work-Life Organizer help ik iedereen die zijn ultieme wens, droom, passie of project concreet wilt maken en uitvoeren op een laagdrempelige manier. Voor privé of zakelijk en natuurlijk ook gecombineerd. Met mijn liefdevolle kick-ass coach ik jou om je doelen te behalen.

De afgelopen jaren werkte ik veelal onbewust met deze zeven stappen, maar niet in deze volgorde. Doordat ik toen nog geen duidelijke structuur had, had ik ook geen overzicht. Uiteindelijk was ik er nog steeds veel kostbare tijd mee kwijt. In de Work-Life Organizer volg je nu een vaste volgorde. En doordat je nu heel bewust de stappen volgt, creëer je heel concreet en praktisch rust, ruimte en overzicht in je hoofd. Hierdoor kom je in een flow, wat weer ten goede komt aan jouw eigen toewijding. De tijd die je dan overhoudt kun je dan weer besteden aan jezelf, je gezin, je partner, je familie of vrienden. Je tijd nuttig en efficiënt besteden is dus een pré!

Wat zijn de zeven stappen?

De Work-Life Organizer helpt je bij je dagelijkse activiteiten. En zet je aan om in actie te komen. De organizer helpt je met focussen, overzichten maken, prioriteiten stellen, stappen blijven zetten en te genieten. Krijg weer grip op je leven. Met deze hulp ga jij alleen nog maar dat doen wat écht belangrijk voor jou is. De Work-Life Organizer is een  helder en overzichtelijk werksysteem voor al jouw dagelijkse taken- en planningsactiviteiten.

Wil jij aan de slag met de Work-Life Organizer?

•    Omdat je vaak het gevoel hebt dat je tijd te kort komt?
•    Omdat je het lastig vindt om ergens te beginnen en ook het volhouden hiervan?
•    Omdat je korte metten wilt maken met het versnippert en onoverzichtelijk werken?
Ben jij een ambitieuze, (zelfstandige) professional of ondernemer? Dan is deze Work-Life Organizer zeven weken programma iets voor jou!


Wat krijg je?

 • Je hebt keuze uit twee varianten een online variant waarbij je zelf aan de slag gaat.
  •    Het werkboek, een praktisch naslagwerk vol tips en informatie
  óf
  •    Een intensieve eendaagse training  van 10-16 uur in het centrum van Gouda. Dit is inclusief koffie/thee, wat lekkers én een heerlijke (biologische) lunch
  •    Het werkboek, een praktisch naslagwerk vol tips en informatie
  •    Een besloten Facebookgroep
  •    Wekelijks inspiratiemails
  •    Mijn persoonlijke aandacht en begeleiding

Programma en inhoud

> Inhoud ééndaagse training:
– Je stimuleert je creativiteit en het leren luisteren naar je gevoel of intuïtie bij het maken van een visionboard om jouw droom of wens te manifesteren
– Je leert de voordelen van het maken van een mindmap, waarmee je je  beeldend vermogen concreet maakt. Hiermee kun je snel overzichten  creëren en je hoofd leeg te maken.
– Je krijgt tips om efficiënter te werken en met je tijd om te gaan.
– Je leert hoe je prioriteiten stelt en  jouw agenda optimaal indeelt, zodat je meer tijd creëert voor jezelf naast je gezinsleven én werk.
– Je leert de kracht én de persoonlijke positieve intenties bij het maken van een dankbaarheidsjournaal .
– Je ontwikkelt een nieuwe positieve denk- en werkwijze en gewoonte.
– Je (her)ontdekt je flow, plezier en geluk!
– En nog veel meer!

> Werkwijze:
Kort, helder en krachtig is waar ik voor sta. Op deze manier stel je sneller prioriteiten en geef je aandacht aan wat écht belangrijk is. Op basis van het persoonlijk of team actieplan coach ik jou bij het behalen van je gestelde doelen. Deze sessies zijn heel erg waardevol omdat je mijn exclusieve aandacht krijgt. Waar sta je met je plan en is bijsturing eventueel nodig? Met mijn liefdevolle kick-ass ben ik een stok achter de deur. En sta ik je met raad en daad bij.

Is de Work-Life Organizer iets voor jou?

De Work-Life Organizer is speciaal bedoeld voor professionals en eventueel teams die ambitieus en gedreven aan de slag willen gaan. En die daarnaast ook aan zichzelf willen werken en in zichzelf willen investeren.

De Work-Life Organizer zit tevens vol met tips en interessante informatie. Ook is er voldoende schrijfruimte, zodat je al je gedachten en andere notities hier kunt opschrijven. Je investering is een zeer waardevolle aanvulling op je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling!

Pakketten

Online pakket gratis t.w.v. € 79,00

Eendaagse training € 279,00
momenteel beschikbaar op aanvraag

* 7 weken zelf aan de slag * ééndaagse training van 10-15 uur inclusief lunch, koffie/thee en wat lekkers in een kleine groep
* digitaal werkboek * uitgeprinte werkboek
* 7 weken persoonlijke e-mailbegeleiding
* onbeperkt toegang tot training
 * een besloten Facebook groep

zelf aan de slag met de Work-Life Organizer

button VIP begeleiding bij de Work-Life Organizer

                                                         * bedragen zijn exclusief BTW

Doe je mee met dit uniek programma? Meld je hieronder aan!

Laat je gegevens hieronder achter. En ik neem spoedig contact met je op!

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Ik houd ook niet van spam; je gegevens zijn veilig bij mij.