1-op-1 FLOW-traject

Als drukbezette, ambitieuze en creatieve professional lever jij kwaliteit voor je klanten. Je bent goed in wat je doet, maar je vind het lastig om focus, structuur en overzicht te houden. Jouw Flow is ver te zoeken, want je hebt:

> Van die mooie grote plannen, maar je vind het lastig om dit concreet te maken
> Een volle agenda, waardoor je je mooie plannen steeds maar weer uitstelt of half af maakt
> Een kritische innerlijke stem en je hebt regelmatig gedachtes zoals “Doe ik het wel goed?”
> Behoefte aan coaching en training om productiever en slimmer om te gaan met je tijd
> Kortom: je wilt orde op zaken stellen zowel in je hoofd als op je werkplek, Je wilt jezelf naar een hoger niveau tillen.

Foto: Joss Design & PhotographyLeer binnen mijn exclusieve en intensieve 1-op-1 FLOW-traject hoe jij snel focus creëert en overzichtelijke plannen kunt maken. Je leert hoe je concrete doelen kunt stellen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met mijn praktische tips creëer je structuur met als resultaat tijdwinst en meer flow in je werk en je leven.

Om hulp vragen kan lastig zijn. Vroeger durfde ik geen hulp te vragen. Omdat ik dacht dat ik er dan niet bij zou horen. En omdat ik daarbij ook nog eens geen ‘nee’ durfde te zeggen, ploeterde ik jarenlang door. Met als gevolg: overwerken, onrust en uiteindelijk een muisarm. Dat kon niet langer zo doorgaan. Met een helder en concreet plan kan ik nu mijn dromen waarmaken.

“Alleen kom je sneller, samen kom je verder”.

Inhoud van mijn exclusieve en intensieve 1-op-1 traject FLOW-traject

Tijdens mijn 1-op-1 FLOW-traject zet ik alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan hierbij in.
Centraal staat het concreet maken van jouw doelen. Na dit traject heb jij:

overzichten creeren Overzichten gecreëerd met mindmaps, schema’s en stappenplannen
efficiënter werkenPraktische tools ontvangen om efficiënter en slimmer om te gaan met je tijd
focus structuur overzicht(1)Diverse tools ontvangen om je focus te behouden en structuur en overzicht te creëren.

Hoewel ik een hands-on aanpak heb, ben ik bovenal een sparringpartner en bied ik een luisterend oor.

Werkwijze

Vooraf krijg je een huiswerkopdracht. Elke persoonlijke sessie bestaat vervolgens uit drie F-stappen:

1. Flexibel: Dit is een soort reflectiemoment om te kijken hoe je erbij zit. Maar ook kijken we hoe jij je wilt voelen en welke resultaten je wilt behalen. Zit je vast in je denken of heb je een open houding?

2. Focus: We gaan je doelen bepalen en stappen maken. We maken samen jouw plannen concreet en haalbaar. Dit doen we stap voor stap. Wat zijn je energievreters en waar kun je tijd winnen?

3. Flow: We gaan jouw inzichten en successen vieren. We kijken vooruit en geven aandacht aan wat je verder nog nodig hebt. Hoe voorkom en ga je om met een businessdip en hoe zorg je dat je in een flow blijft?

Waarom je een traject bij mij kiest

Mijn aanpak en werkwijze is voornamelijk praktisch, persoonlijk en intuïtief.  Sinds ik mijn kwetsbaarheid durf te omarmen, sta ik beter in mijn kracht. Klanten omschrijven mij als een warm, sensitief en flexibel persoon. Mijn communicatie is to the point.

Ben jij een drukbezette, ambitieuze en creatieve professionals die écht stappen wil zetten? En kan jij hierbij wel mijn hulp en persoonlijke aandacht gebruiken. Met mijn liefdevolle kick-ass coaching leer je:

Hoe je een optimale werk-privé balans kunt creëren. Door het maken van de juiste keuzes.
Hoe je verdieping vindt in je werk en als persoon. Door bewust te worden van jouw talenten.
Hoe je jezelf naar een hoger niveau kunt brengen als professional. Door te luisteren naar je hart en te voelen met je hoofd.
Hoe je kansen en mogelijkheden vindt. Door te leven in het hier-en-nu.
Hoe je in een flow kunt blijven en uitstelgedrag tegen kunt gaan.


123 Organizing testimonial Yoko Minai

“Jessica heeft me geholpen om de knoop door te hakken binnen mijn dienstverlening. Het is erg fijn om schema’s te krijgen en samen in te vullen om mijn dienstverlening verder te ontwikkelen. Ik vond de sessies heel nuttig en waardevol dat actuele onderwerpen waarmee ik op dat moment worstelde behandeld werden. Ook was ik erg gebaat bij de concrete actieplannen. Jessica stelde mij zeer op mijn gemak en daardoor kon en durfde ik veel meer bespreken dan ik normaal zou doen. Ik ben Jessica dan ook dankbaar dat ze openstaat voor een andere culturele achtergrond.”
Yoko Minai – OrganiZen Mondo


 

Ontdek de kracht van mijn 1-op-1 FLOW-traject (5 maanden)

> Na dit traject met vijf intensieve sessies, heb jij rust in je hoofd gecreëerd.  Je ontwikkelt nieuwe en efficiënte werkgewoontes.  Tijdens dit traject werken we samen aan jouw persoonlijke actieplan. Een boost voor jezelf en je bedrijf!
Je maakt meer contact met je gevoel in plaats van alsmaar denken en werken vanuit je hoofd of ego. Hierdoor kun je beter prioriteiten stellen en beter doelstellingen behalen.
> Ontdek hoe je nog meer grip op je leven krijgt als je jezelf commit aan je eigen persoonlijke actieplan. Met mijn liefdevolle kick-ass coaching til ik jou naar een hoger plan.

Jouw investering voor dit persoonlijke traject is € 779,00*

> Betaling in termijnen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. * alle genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten binnen het Groene Hart

Vraag hier jouw 1-op-1 FLOW-traject aan!

Garantie

De meeste resultaten worden behaald doordat je mijn persoonlijke aandacht krijgt. Omdat ik overtuigd ben van de waarde die ik bied, geef ik een exclusieve garantie voor mijn exclusieve 1-op-1 FLOW-traject. Kom je na één maand er achter dat er geen enkele zichtbare resultaten zijn geboekt op basis van de aangereikte handouts, templates, praktische tips en gemaakte opdrachten? Dan ontvang je het hele bedrag (minus € 100,00 administratie- en afhandelingskosten) terug.

Veel gestelde vragen

1. Ik weet niet zeker of het 1-op-1 FLOW-traject iets voor mij is.
Laten we eerst laagdrempelig kennismaken met een kop (virtuele) thee. Tijdens dit gesprek komen we er achter of dit 1-op-1 traject iets voor jou is.

“Als je doet wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg”.  Het 1-op-1 FLOW-traject is een hele waardevolle investering in jezelf. Hiermee laat ik zien wat de waarde is van mijn jarenlange ontwikkeling en dure investeringen die ik heb gedaan op persoonlijk en zakelijk gebied. Het 1-op-1 FLOW-traject is een praktische en overzichtelijke traject met handvatten om focus, structuur en overzicht te creëren. Met coaching bied ik jou een stok achter de deur en ben tevens een sparringspartner. Wil je meer weten over mijn achtergrond als Organizer? Op deze pagina lees je o.a. over het effectiviteitsonderzoek van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers). 

2. Ik ben geïnteresseerd in je aanbod, maar heb momenteel de middelen niet.
Maak gerust een kennismakingsafspraak en dan bespreken we de mogelijkheden.

3. Wanneer wordt er gefactureerd?
De 1-op-1 FLOW-traject dient voor aanvang te worden betaald. Bij een termijnbetaling ontvang ik het eerste termijnbedrag graag vóór de eerste sessie.

4. Hoe boek ik een 1-op-1 FLOW-traject?
Stuur een email naar jessica@123organizing.nl o.v.v. 1-op-1 FLOW-traject en je naam en telefoonnummer. Omdat niet iedereen hiervoor in aanmerking komt, maak ik graag eerst een (telefonische) kennismakingsafspraak met jou. Je ontvangt dan binnen 2 dagen telefoon van mij voor het maken van een afspraak.

5. Twijfel je nog of staat jouw vraag er niet tussen?
Stuur gerust een e-mail naar jessica@123organizing.nl of bel mij op 06-45 32 80 13 en laat eventueel een bericht achter. Ik bel je zo snel mogelijk terug. 

Ben jij er klaar voor? Vul dan het formulier hieronder in. Ik zie er naar uit je te mogen begeleiden!

Volledige naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Je bericht

Dank voor je bericht. Binnen 48 uur ontvang je een bericht van mij.